Varattavissa lapinporokoiran pentuja harrastaviin koteihin perheenjäseniksi!

Pennut kasvavat meillä aina perheen keskellä tottuen kaikenlaiseen normaaliin elämään. Pennut saavat kontakteja lauman aikuisiin koiriin, autoilevat meidän kanssa, ulkoilevat ja saavat ennen kaikkea paaaljon sylihoitoa. Se ei varmasti tule loppumaan! Tarkoituksena kasvattaa tervepäisiä, toimintakykyisiä lapinporokoiria, rodunomaista ulkomuotoa unohtamatta.

 Pennut syntyivät 18.8. 4 urosta ja 2 narttua. Kaikki mustia merkein.

Synnytys meni hienosti vaikka jännitin hieman kun Seita oli ensikertalainen. Pennut voivat hyvin ja ovat elinvoimaisia.

Sulhaseksi valikoitui komea ja hyväluonteinen FI MVA SE MVA Sarasteen Borokuiskaaja "Vainu" kutsumanimeltään. Rekisterinumero: FI35390/15. Vainu on terveystarkastettu sekä jalostustarkastettu hyväksytysti luonteen ja ulkomuodon osalta. 

Vainu on ihmisrakas ja seurallinen. Oman järjen ja ajattelukyvyn omaava herrasmies. Vainulla on todettu vahva paimennusvietti ja osaa lukea laumaa (käynyt lampailla). Tulee toimeen toisten koirien kanssa ja on sosiaalinen. Lasten kanssa tulee hyvin juttuun ja asuu lapsiperheessä. Vainu toimii kuin ajatus omistajan sanojen mukaan. Ulkomuodoltaan Vainu on minun mieleen. Ihannoin suht matalia uroksia ja sen liikkeet ovat mahtavat. Todella vaivattoman näköistä menoa!


Seita eli FI MVA Pieksun Tulen Hehku on ulkomuodoltaan sitä mitä minusta porokoiranartun sopii ollakin. Matala, ketterä, ei missään nimessä liian raskas eikä liian pitkäselkäinen. Kevytliikkeinen. Paksu, karhea jouhimainen päällyskarva. Kuitenkaan olematta liian hintelä luustoinen vaan raajaluusto on suht vahva. Luonteeltaan Seita on ehdottomasti oman porukan koira. Kiintynyt voimakkaasti omaan laumaan ja omiin ihmisiin. Ei liehittele vieraita, käy nuuhkasemassa mutta se on siinä sitten. Seita ei halua lähteä omille teilleen eikä siis irtoa kovinkaan kauas omasta ihmisestä. Kuitenkin työssä lampaiden kanssa osoittaa vahvuutta eikä ole epävarma.

Toivon tästä yhdistelmästä toimivia harrastuskoiria ja rodunomaisia ulkonäöltään. 
kauniit liikkeet pariskunnalla
kauniit liikkeet pariskunnalla
Seitalla ja Vainulla rakkautta ilmassa!
Seitalla ja Vainulla rakkautta ilmassa!
Vainu paimentaa
Vainu paimentaa
Vainu
Vainu
Seita
Seita